Eind april waren de OR-verkiezingen bij Trigion Beveiliging. Jouw collega’s die zich namens De Unie Security kandidaat hebben gesteld voor deze verkiezingen hebben een mooi resultaat behaald. We hadden voorheen 5 zetels in de OR, dat zijn er nu 6 geworden! Daarnaast hebben we ook een lid in de OC van Embrace.

Een mooi resultaat!

Voor de OR-verkiezingen hadden zich maar liefst 12 Unie-leden kandidaat gesteld. Daar zijn we als De Unie Security erg blij mee. Dank beste Michiel, Johan, Mario, Gerard, Peter, Hayro, Ruud, Peter, Kai, Cees, Hugo en Leo dat jullie je namens ons hebben ingezet tijdens de verkiezingen om voor jullie collega’s je beste beentje voor te willen zetten.

De Unie Security feliciteert onze kaderleden Michiel Brussee, Johan Six, Mario Dost, Gerard Gerritsma, Peter Beerens en Hayro Kahraman met hun verkiezing in de OR. En ook kaderlid Lizzy Otten, dat ze plaats kan nemen in de OC Embrace.

De Unie Security zet zich uiteraard voor jou in op de onderhandelingstafel en in de verschillende andere overleggen die er zijn in de Particuliere Beveiliging. Onze zeven gekozen kaderleden zullen zich inzetten voor jou in de OR en de OC Embrace om direct jouw belangen te behartigen bij Trigion zelf. Met zijn allen staan we voor je klaar met een luisterend oor en zetten ons in om je te helpen met jouw vragen en/of problemen.