Het programma Duurzaam Meedoen loopt nu ruim een jaar. De start was goed. De coronacrisis heeft er echter voor gezorgd dat de bijeenkomsten niet meer fysiek konden worden georganiseerd. Bovendien groeide het aantal deelnemers vanwege de pandemie maar langzaam.

Het programma is daarom aangepast op de nieuwe situatie. We organiseren digitale bijeenkomsten, maar soms ook aangepaste fysieke bijeenkomsten.

Doe ook mee!

De Unie Security vindt het belangrijk dat jij op een prettige en gezonde manier je werkzaamheden kunt uitvoeren. En dat je, ook wat ervaring en vaardigheden betreft, inzetbaar blijft tot aan je pensioen: van baanzekerheid naar loopbaanzekerheid. Het is niet voor niets dat we mede-initiatiefnemer zijn van het programma “Duurzaam Meedoen” in de Particuliere Beveiliging.

Duurzaam Meedoen is ingericht op drie thema’s: “Mijn betere ik”, “Mijn groeipad” en “Mijn geluk & gezondheid”. Per thema worden verschillende onderwerpen belicht in workshops en live-bijeenkomsten. De planning van het programma kun je hier lezen. En hier vind je meer informatie over de eerstvolgende workshops.

Trakteer jezelf op dit cadeautje van de sector Particuliere Beveiliging! De Unie Security gunt je de inzichten en de ervaringen die je opdoet bij Duurzaam Meedoen van harte.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met mij op. Ik ben bereikbaar via hans.korver@uniesecurity.nl en op 06-5252 2073.