“V-learning voor beveiligers die vooruit willen”

Vrijdag 15 mei 2020 lanceert Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging de compleet vernieuwde V-learning. Het nieuwe online platform is exclusief ontwikkeld voor beveiligers en sluit aan op het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Duurzaam Meedoen.

V-learning draagt bij aan het up-to-date houden van vakkennis, is interactief, opgezet vanuit modules en kosteloos te gebruiken. Inloggen gaat door middel van codes die de werkgever eenmalig aanvraagt via opleiden@beveiligingsbranche.nl. De codes kunnen intern onbeperkt worden gedeeld met beveiligers. De gebruiker registreert zich eenmalig met de code die hij/zij via de werkgever heeft ontvangen.

Cadeau
Tamara van Bunnik, Opleidingscoördinator Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging: “V-learning is laagdrempelig, snel, persoonlijk, interactief en aantrekkelijk vormgegeven. De leeromgeving maakt enthousiast om mee aan de slag te gaan, omdat de gebruiker zelf het tempo en de eigen leerroute bepaalt. V-learning past in de duurzame ontwikkeling van professionals in de beveiligingsbranche. Je doet het voor jezelf en dus voor je toekomst. Juist in deze tijd zeggen wij: het is een cadeau voor de beveiliger.”

Privacy
V-learning is persoonlijk en 100% privacy proof. De persoonlijke pagina wordt niet gekoppeld aan de werkgever, waardoor de gebruiker als enige toegang heeft tot de voortgang. Uitsluitend algemene gebruikscijfers worden geanalyseerd.