De website van De Unie Security is vernieuwd. We hebben de nieuwe huisstijl van De Unie nu toegepast op de website van De Unie Security. En we hebben twee tools toegevoegd: de Roostercheck en de Salarisindicator.

Deze twee tools waren eerst te vinden in de voormalige app van De Unie Security. Die app bestaat niet meer. De tools die in de app het meest gebruikt werden, zijn nu te vinden op onze website!

Neem een kijkje op onze nieuwe website via Dé vakbond van beveiligers in Nederland | De Unie Security en bekijk het instructiefilmpje over de Roostercheck en de Salarisindicator.

 

 

Tool Roostercheck

In deze tool kun je jouw rooster invullen. De tool kijkt dan of het rooster voldoet aan de afspraken die gemaakt zijn in de cao Particuliere Beveiliging.

Tool Salarisindicator

In deze tool vul je een rooster in dat in het verleden ligt. Op basis van dit rooster berekent de tool de vermoedelijke toeslag die dit rooster oplevert. En welk salaris je dan uiteindelijk over de ingevulde loonperiode hebt verdiend. De tool neemt de afspraken in de cao Particuliere Beveiliging hierbij als uitgangspunt.

Het kan zijn dat jouw toeslagen in werkelijkheid anders zijn. Bijvoorbeeld omdat jouw werkgever je een toeslag geeft die niet voor iedereen in de Particuliere Beveiliging geldt (bijvoorbeeld de Schipholtoeslag). Daarom heet de tool ook Salarisindicator. Maar het geeft je wel een indruk wat jouw salaris zou moeten zijn.

Let erop dat sommige werkgevers de toeslag pas betalen bij de eerstkomende salarisbetaling. De toeslag loopt in dat geval feitelijk een maandje achter. Dat geldt niet voor alle werkgevers. Maar het is wel goed daar rekening mee te houden als je de uitkomst van de tool vergelijkt met jouw loonstrook.

Installeer de tools op jouw mobiel

De tools kun je heel eenvoudig ook gebruiken via jouw mobiele telefoon. Wij leggen je uit hoe je dat het beste kunt doen.

Wat te doen bij verschillen?

Heb je het gevoel dat je de uitkomst van de tool Roostercheck of de tool Salarisindicator niet kunt verklaren? Neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl. De collega’s van het Service Center kunnen dan kijken wat er aan de hand is.

Opmerkingen of tips over de tools?

Heb je opmerkingen of tips over de tools? Laat het ons dan weten. Dan kunnen we bekijken of we de tools kunnen verbeteren. Je opmerkingen en/of tips over de tools kun je mailen aan hans.korver@uniesecurity.nl.

Algemene vragen of opmerkingen?

Heb je algemene vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Hans Korver. Hij is bereikbaar via hans.korver@uniesecurity.nl.