V-learning bestaat al een paar jaar. Met V-learning kun je heel laagdrempelig (veel plaatjes, weinig tekst) je kennis over beveiligen vergroten en op peil houden. V-learning bestaat uit korte, gemakkelijk te gebruiken modules. Je kunt V-learning gebruiken op je telefoon, tablet of computer.

Speciale modules voor havenbeveiliging beschikbaar

Per 1 januari 2024 is de Havenbeveiligingswet veranderd. Elke havenbeveiliger moet binnenkort examen doen. Wanneer een havenbeveiliger het examen moet doen, hangt af van hoe lang diegene al als havenbeveiliger werkt. Ben je havenbeveiliger en wil je weten wanneer jij examen moet doen? Jouw HR-afdeling kan jou er meer over vertellen.

Om de havenbeveiligers te helpen zich voor te bereiden op het examen, heeft de Stuurgroep Opleiden van het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging speciale modules in V-learning ontwikkeld.

Ben jij havenbeveiliger? Bereid je dan voor op je examen met V-learning. De modules zijn gebaseerd op de exameneisen van het SVPB. V-learning helpt je met vijf thema’s:

  • Veiligheidsorganisatie
  • Goederen en transportmiddelen
  • Toezicht
  • Toegangscontrole
  • Wetskennis en overheidsdiensten

 

Zie je er als een berg tegenop? Geen zorgen. De modules van V-learning zijn visueel opgebouwd. Dus geen saaie teksten! Met de zelftoets krijg je een indruk of je al klaar bent voor het examen.

Ga snel aan de slag!

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht? Neem dan contact met de belangenbehartiger Hans Korver op. Hij is bereikbaar via hans.korver@uniesecurity.nl.