BLG Brinks

Vanwege het sluiten van de locaties Duiven en Nieuwegein is de vertegenwoordiging van de kaderleden in de BLG Brink’s veranderd. Zo is locatie Eindhoven nu goed vertegenwoordigd in onze BLG. Maar van de andere locaties kunnen we nog goed kaderleden gebruiken. Een aantal BLG-leden zit ook in de ondernemingsraad van Brink’s.

Onze collectieve belangenbehartiger van De Unie Security heeft eens per kwartaal overleg met onze werkgever. We geven hem als BLG dan ook steeds informatie mee over dingen die spelen op de werkvloer. Zodat hij dat kan bespreken in het kwartaaloverleg. Buiten het kwartaaloverleg om stemmen we uiteraard ook dingen af met onze collectieve belangenbehartiger.

Heb je interesse om kaderlid te worden? Neem dan contact met ons op. Dan bekijken we samen welke bijdrage jij wilt en kunt leveren.

LBUS

Vanuit de BLG Brink’s zit Gerard Heij in het LBUS.

Ondernemingsraad

De vertegenwoordiging van De Unie Security in de ondernemingsraad zijn:

  • Pieter de Beer

Contact

De BLG Brink’s is bereikbaar via: brinks@uniesecurity.nl.

CONTACT

De Unie Security
Multalatielaan 12
4103 MN Culemborg

E: info@uniesecurity.nl
T: +31345-851376

Cao Helpdesk:
E: cao@uniesecurity.nl

BEDRIJFSLEDENGROEP

Voorzitter
Vacature

Secretaris
Roulerend

Leden
Peter Brouwers
Pieter de Beer
Gerard Heij
Jan Bosch

Laatste nieuws

  • Brinks Logo

De Unie Security in overleg over sociaal plan Brink’s

Op vrijdag 9 april 2021 heeft Brink's haar medewerkers geïnformeerd over het voorgenomen besluit om de vestigingen in Duiven en Nieuwegein te sluiten. De Unie Security en haar collega-bonden zijn daar op 8 april 2021 [...]