G4S Cash en Beheer

G4S is één van de grootste beveiligingsbedrijven van Nederland. G4S is wereldwijd marktleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen. Met ruim 595.000 werknemers in meer dan 110 landen, is G4S zelfs de op één na grootste private werkgever ter wereld! Van beveiligingsadvies tot cash management oplossingen, G4S heeft het in huis.

Bedrijfsledengroep (BLG)

De kaderleden van G4S Beheer en G4S Cash maken allen deel uit van de bedrijfsledengroep G4S Cash en Beheer. De voorzitter van de BLG is Bertil van der Veer en de secretaris is Willem Reinbergen. Willem maakt ook deel uit van de bedrijfsgroep Landelijk Bestuur De Unie Security en van de commissie Arbeidsvoorwaarden van de Bestuursraad van De Unie.

Ondernemingsraad

Ook in de Ondernemingsraad van G4S Beheer en de Centrale Ondernemingsraad van G4S Nederland zijn Unie Security-leden te vinden. Dit zijn Willem Reinbergen en Bertil van der Veer.

Contact

De BLG G4S Cash en Beheer bereikbaar via e-mail: g4scash@uniesecurity.nl

Willem ReinbergenSecretaris

Laatste nieuws

Kwartaaloverleg G4S

In week 48 heeft het kwartaaloverleg plaatsgevonden tussen vakbonden en G4S. Hier is met name gesproken over het ziekteprotocol die G4S hanteert. De vakbonden hebben het ziekteprotocol juridisch laten toetsen en kwamen erachter dat het [...]

  • G4S-AS logo De Unie Security

Kwartaaloverleg 2016 G4S Nederland

Afgelopen week heeft De Unie Security samen met de andere vakbonden na lange tijd weer een kwartaaloverleg gehad. Hierbij hebben wij ditmaal gesproken met Lidy van Hout, de nieuwe HR Director Nederland die de vertrokken [...]