Cao Helpdesk voor beveiligers

Home/Cao Helpdesk voor beveiligers

Cao helpdesk

Sinds 1 mei 2011 is de cao helpdesk bereikbaar. Deze helpdesk wordt inmiddels bemand door 7 kaderleden die in een rooster dienst hebben. Ook buiten kantooruren kan er, in geval van dringende kwesties, contact met de helpdesk worden opgenomen. Zo wordt onze dienstverlening aangepast aan de tijden dat onze leden werken. Binnen 24 uur gegarandeerd reactie.

Kaderleden zijn ook beveiligers, welke ook diensten werken en daardoor niet altijd in de gelegenheid zijn om direct de vragen te beantwoorden. Echter krijg je binnen 24 uur een reactie.

Cao helpdesk door kaderleden

Uiteraard staat ook bij de cao helpdesk het leveren van kwalitatief goede dienstverlening voorop. Dit was en blijft zo. Hoe zorgen we hiervoor? Allereerst door de kaderleden die deel uit maken van de cao helpdesk de juiste kennis bij te brengen. Daarom hebben zij een trainingsweek gevolgd en wordt dit jaarlijks middels één of meerdere terugkomdag(-en) geupdated. Tijdens deze sessies worden de kaderleden bijgespijkerd op het gebied van arbeids- en sociaalverzekeringsrecht, pensioenen, sociale plannen en reorganisaties. Daarnaast is er aandacht voor het lezen van de cao. Ook heeft een individuele belangenbehartiger de meest voorkomende praktische vragen besproken

Contact

De cao helpdesk is bereikbaar van 08:00 uur – 20:00 uur.
Stuur je vraag naar: cao@uniesecurity.nl