Zoals vorige week aangegeven in de nieuwsbrief met uitleg over het onderhandelingsresultaat van de cao Particuliere Beveiliging, organiseert De Unie Security een twaalftal bijeenkomsten door het hele land.

De Unie Security doet dit omdat we jou en je collega’s de informatie graag dichtbij willen brengen. Daarnaast willen we jou ook in de gelegenheid stellen om je gevoelens en vragen kenbaar te maken op een laagdrempelige en persoonlijke manier.

De bijeenkomsten vinden plaats vanaf zaterdag 29 september 2018 tot en met donderdag 4 oktober 2018. De stemming sluit op 9 oktober 2018 om 12.00 uur. Onze leden hebben per e-mail bericht gehad om te stemmen.

Overzicht bijeenkomsten

 

Praktische informatie

Je hoeft je niet in te schrijven voor de bijeenkomsten. Kom en neem je collega’s mee. Ook niet-leden zijn welkom. Zij kunnen ter plekke lid worden. Er zal geen kilometervergoeding beschikbaar worden gesteld voor je reis naar de locatie van de bijeenkomst. Uitrijkaarten (waar nodig) voor parkeren krijg je op de bijeenkomst. Je kunt vakbondsverlof aanvragen (op grond van artikel 69 lid 4 onderdeel L) maar gezien het tijdsbestek van deze aankondiging is er geen garantie dat het verlof wordt verleend. Om die reden hebben we de bijeenkomsten qua tijd en spreiding door het land zo goed mogelijk proberen te verdelen. Wees welkom!

Vragen en opmerkingen

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, mail dan naar gertjan.tommel@uniesecurity.nl. Of bel mij op 06-52522034. Ik hoop je te zien op een van de bijeenkomsten.

Met vriendelijke groet,

Gertjan Tommel
Belangenbehartiger De Unie Security