Nationale Notaris

(Levens)testamenten en overige notariële diensten

De UnieSecurity is de samenwerking aangegaan met Nationale Notaris, een netwerk van ruim vijftig hooggekwalificeerde notariskantoren. Er is er altijd wel een bij jou in de buurt!

De UnieSecurity hecht grote waarde aan je welzijn. Wanneer jou of je partner iets overkomt, is het fijn als jullie wil geregeld is: bijvoorbeeld in het geval van handelingsonbekwaamheid of overlijden. Als lid of volger van De UnieSecurity kun je een notaris regelen tegen concurrerende prijzen met extra korting.

Nationale Notaris regelt het hele traject voor je. Zo hoef je eigenlijk alleen nog naar de notaris om te ondertekenen. Vanwege de korting die je krijgt als lid of volger van De UnieSecurity, heeft Nationale Notaris het recht om te checken of je dat écht bent.

Wanneer je kiest voor ‘zelfservice’ onderhands levenstestament dan maak je gebruik van De UnieSecurity-kortingscode. De code is voor een enkele online onderhands levenstestament: UNIMULTS (korting is € 25,–). Voor twee gelijkluidende online onderhandse levenstestamenten is de code: UNIMULTG (korting is € 50,–). Vergeet bij de betaling niet de juiste kortingscode in te vullen.

Voor de traditionele overige notariële aktes gelden afzonderlijke kortingen. Deze staan vermeld op de site als je klikt op de knop: ‘met notaris’.

Om voor korting in aanmerking te komen dien je light lid of compleet/extra lid van De Unie te zijn.

Jouw voordelen:

  • Concurrerende prijzen
  • Met extra korting
  • Eenvoudig
  • Met een notaris in de buurt
  • Zonder notaris (zelfbediening)
  • Online

MELD JE VANDAAG NOG AAN ALS LID VAN DE UNIE SECURITY

Aanmelden