De Unie Security

De Unie Security is de nummer één vakbond voor de beveiligers in Nederland. We vertegenwoordigen een grote groep beveiligers. Beveiligers verspreid over het hele land en verspreid over alle takken binnen de beveiliging.

Wij luisteren naar wat onze leden te vertellen hebben. Zo blijven we op de hoogte van wat er allemaal gebeurt op de werkvloer en kunnen we actief inspelen op alles wat zich daar voordoet. We weten dus wat er leeft en zijn zo in staat om onze leden met raad en daad bij te staan!

De Unie Security is méér dan een verzekering voor rechtsbijstand als het eens mis gaat op de werkvloer! Niet alleen kun je als lid meepraten over en invloed uitoefenen op je cao en dus je arbeidsvoorwaarden. Ook heb je als lid recht op onze deskundige ondersteuning op individueel vlak.

We geven ook adviezen over je loopbaan, helpen bij uitkeringsaanvragen, berekenen pensioenuitkeringen en adviseren bij fiscale kwesties. Met je lidmaatschap van De Unie Security kun je aantrekkelijke kortingen krijgen op verschillende producten en diensten zoals reizen en verzekeringen. Op die manier verdien je al snel een deel van je contributie terug.

De Unie Security staat voor je klaar

Onze experts zijn er voor jouw zekerheid. Ze maken afspraken met je werkgever en brancheorganisatie. Ze informeren en adviseren je over alles wat met werk en inkomen te maken heeft. En ze begeleiden je, wanneer jij – of je situatie – daarom vraagt. Ze volgen ontwikkelingen in jouw sector op de voet en weten precies hoe de wettelijke vork in de steel zit. Stel je ze een vraag, dan krijg je een begrijpelijk antwoord. Zodat je ook écht weet hoe het zit. Dus: pieker je over je pensioen? Oneens met je ontslag? Zorgen over mantelzorg? Bel ons!

Welzijn is de nieuwe welvaart

Onze maatschappij lijkt steeds meer om kille cijfers te draaien, en minder om mensen. Dat vinden wij zorgelijk. Daarom heeft De Unie Security een duidelijke visie: welzijn is de nieuwe welvaart. Jouw geluk moet voorop staan, ook in je werk. Met dat doel voor ogen gaan we om tafel zitten met werkgevers en brancheorganisaties om collectieve afspraken te maken. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we diensten op maat, voor jou persoonlijk. Wij zijn aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals (VCP). Via de VCP hebben we zelfs invloed op landelijke wetten en regels. Zo behartigen we jouw belangen, van de werkvloer tot in Den Haag.

De Unie Security: van, voor en door jou

Bij De Unie Security ben je geen klant, maar een lid. Een mede-eigenaar. Alles wat we doen, draait om jou. Afhankelijk van anderen? Zijn we niet. Winst? Maken we niet. Aandeelhouders? Hebben we niet. Wat we wél hebben: een grote groep trouwe leden. Mensen die ook invloed willen op hun werk en inkomen. Mensen die meer zekerheid willen, nu én later. Mensen zoals jij, die snappen dat ze samen sterker staan. Doe je mee?

Bedrijfsledengroepen

Onze collectieve belangenbehartiger staat in direct contact met onze kaderleden in de verschillende bedrijfsledengroepen. Zo hoort hij snel wat er speelt op de werkvloer en kan hij actuele zaken afstemmen met onze kaderleden. Wil je ook direct meepraten? Neem dan contact met ons op.

MELD JE VANDAAG NOG AAN ALS LID VAN DE UNIE SECURITY

Aanmelden