Dit bericht betreft alleen onze leden die voorheen werkzaam waren bij Securitas Mobile in Noord Nederland in de branches 5 en 19.

Vorige week kregen wij het bericht van Securitas dat zij hebben besloten om te stoppen met het zelfstandig bedienen van alle Mobile klanten in Noord Nederland. Het betreft de mobiel surveillance werkzaamheden die plaatsvinden in de branches 5 en 19.

Wij begrijpen van Securitas dat dit werk zal worden uitbesteed aan Cruon Surveillance B.V. Als gevolg hiervan zijn er circa 45 medewerkers die per 27 maart 2017 zijn overgestapt op basis van overgang van onderneming (dus met alle rechten en plichten zoals anciënniteit, contracturen en inschaling) naar Cruon.

Inmiddels is er een informatiebijeenkomst geweest op 27 februari 2017 en zijn medewerkers die het betreft ingelicht op 24 februari 2017.

Wij kunnen begrijpen dat je wellicht vragen hebt. Schroom niet om deze te stellen aan ons. Stel hier je vraag. Wij hopen dat de overgang soepel verloopt.

Ook vragen we je aan ons door te geven als het jou betreft.Dan kunnen wij jouw werkgever gegevens in onze ledenadministratie aanpassen, waardoor wij jou altijd van de juiste informatie kunnen voorzien.

Abhilash Sewgobind
Belangenbehartiger