Van 5 tot en met 19 april 2017 vinden er bij Trigion Beveiliging BV verkiezingen plaats voor de ondernemingsraad (OR). In ieders belang!

Niet alleen willen we als vakbond een goede medezeggenschap binnen jouw organisatie bevorderen. Ook willen we zoveel mogelijk Unie-kandidaten op de lijst om onze kernwaarden binnen de organisatie te waarborgen. Iedereen is immers gebaat bij een positief kritische grondhouding!

Haal het beste uit jezelf!

Twijfel je of dit iets voor jou is? Bedenk dan dat:

  • werk voor de OR belangrijk, nuttig en gewaardeerd werk is;
  • het OR-lidmaatschap een waardevolle ervaring is voor je verdere carrière;
  • iedere organisatie heeft recht op een betrokken ondernemingsraad.

Met onze steun kies je: to be OR!

De Unie staat achter je. Als vakbond hebben we je veel te bieden. Je kunt als lid rekenen op onze begeleiding en ondersteuning:

De Unie organiseert themabijeenkomsten voor OR-leden over actuele onderwerpen. Tijdens deze bijeenkomsten hoor je relevante informatie die je kan helpen tijdens je werk voor de OR. Daarnaast is het een mooie gelegenheid te netwerken en ervaringen uit te wisselen met OR-leden uit andere organisaties.

Wij ondersteunen Unie-kandidaten met pr-materiaal tijdens de OR-verkiezingen. Denk bijvoorbeeld aan een aansprekende verkiezingsposter en een persoonlijke pagina op onze speciale OR-website. Dit dien je zelf kenbaar te maken op het moment dat je je bereidverklaring retourneert!

Ondersteuning van de OR Supportdesk. Een antwoord op elke OR-vraag! Zie onze website www.orsupportdesk.nl.

Reageer direct

Wil je je kandidaat stellen voor een OR-functie, vul dan deze bereidverklaring in en stuur deze ondertekend zo snel mogelijk aan ons retour.