Niks is zo makkelijk om de roostercheck en de salarisindicator  van De Unie Security te gebruiken via je mobiele telefoon. Via een aantal makkelijke stappen heb jij de roostercheck en de salarisindicator van De Unie Security snel geïnstalleerd op jouw startscherm van jouw telefoon. Wij leggen je uit hoe eenvoudig dat is voor Android en voor IOS (Apple). Zo kan elke beveiliger op elk moment van de dag zijn rooster én zijn salaris checken!  Als je de tools op je telefoon hebt geïnstalleerd, bekijk dan ook nog eens de uitleg van de werking van de roostercheck en de salarisindicator.

Voor Android:

Open je webbrowser. Wij gebruiken hiervoor chrome.Ga naar www.uniesecurity.nlScroll omlaag naar het kader met de roostercheck.Klik in dat kader op bekijken.Klik rechtsboven in het scherm op de drie puntjes.

Kies de optie toevoegen aan het startschermKlik op toevoegen.Klik nog een keer op toevoegen.De roostercheck staat nu op je startscherm. Herhaal nu alle stappen om ook de slarischeck toe te voegen.

Voor IOS (Apple):

Open je webbrowser. Wij gebruiken hiervoor safari.           Typ onze website www.uniesecurity.nl in.           Scroll omlaag naar het kader van de roostercheck.           Klik in het kader van de roostercheck op bekijken.

Klik onderin het scherm op het middelste icoontje voor delen.           Kies dan voor de optie zet op beginscherm           Kies dan voor voeg toe.           De roostercheck staat nu op je beginscherm. Je kunt deze stappen herhalen om ook de salarischeck op je beginscherm te zetten.