Na zes jaar nemen wij afscheid van Eric Randag als voorzitter van het Landelijk Bestuur Unie Security (LBUS).

Eric Randag; binnen De Unie Security een bekend gezicht, heeft donderdag 28 februari 2018 afscheid genomen van de kaderleden in het Landelijk Bestuur Unie Security. Eric is, nadat hij lid is geworden van De Unie Security, toegetreden tot de voorganger van het LBUS, de LBGB. In maart 2011 werd Eric gekozen tot reserve kandidaat aan de cao-tafel. In deze periode heeft Eric als lid van De Unie Security zich ook sterk gemaakt voor de leden beveiligers bij De Unie binnen de sectorraad en de bestuursraad en later nog in de commissie arbeidsvoorwaarden.

In september 2011 kreeg Eric de kans om deel te nemen aan de cao-delegatie Particuliere Beveiliging. Dit deed hij dan ook vol overtuiging, waarna hij op 26 maart 2012 gekozen werd als voorzitter van de LBGB.

Op 18 juni 2012 zit Eric zijn eerste LBGB-vergadering voor en op 28 februari 2018 zijn laatste.

Naast het werk als voorzitter van het Landelijk Bestuur Unie Security heeft Eric zich ook altijd als kaderlid van de bedrijfsledengroep G4S Aviation Security ingezet in de rol van voorzitter en als cao-delegatie bij de cao G4S Aviation Security.

Wij danken en prijzen Eric Randag om zijn betrokkenheid, bevlogenheid en passie waarmee hij zich altijd heeft ingezet voor het Landelijk Bestuur Unie Security.

Eric blijft betrokken bij de Bedrijfsledengroep G4S Aviation Security en zal daar als kaderlid zich blijven inspannen voor goede arbeidsvoorwaarden voor onze leden beveiligers bij G4S Aviation Security.

Met vriendelijke groet,

Abhilash Sewgobind
Belangenbehartiger