De Particuliere Beveiliging stapt per 1 januari 2025 over naar het nieuwe pensioenstelsel. In januari 2022 zijn we gestart met de voorbereidingen daarop. De uitwerking van de nieuwe pensioenregeling is bijna klaar. Op 11 september 2023 zetten we de laatste puntjes op de i. Als lid van De Unie mag jij uiteraard je stem uitbrengen op het onderhandelingsresultaat voor deze nieuwe pensioenregeling.

Word nu lid! En ontvang meteen een uitnodiging!

 

Uitnodiging pensioenbijeenkomst

Normaal gesproken leggen we een onderhandelingsresultaat via een nieuwsbrief ter stemming voor aan onze leden. Pensioen is een te groot en ingewikkeld onderwerp om dat zomaar te doen.

Daarom organiseert De Unie Security een aantal pensioenbijeenkomsten voor onze leden. In die pensioenbijeenkomsten geef Hans Korver, onze belangenbehartiger en cao-onderhandelaar in de Particulier Beveiliging, een toelichting op het onderhandelingsresultaat voor de nieuwe pensioenregeling. Als de pensioenbijeenkomsten zijn geweest, zetten wij de stemming open.

Wij organiseren twee pensioenbijeenkomsten. De inhoud van die bijeenkomsten is hetzelfde.

De pensioenbijeenkomsten vinden online plaats en zijn op:

Vrijdag 22 september 2023 van 10.00 tot 13.00
Zaterdag 23 september van 13.30 tot 16.30
Woensdag 27 september is geannuleerd

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor leden van De Unie Security die nog niet met pensioen zijn. Voor gepensioneerden organiseren wij een aparte bijeenkomst.

Aanmelden voor een bijeenkomst!

Onze leden hebben een uitnodiging ontvangen met daarin de mogelijkheid zich aan te melden.

Nog geen lid en wel interesse?

Word nu lid! En ontvang meteen een uitnodiging!