De Particuliere Beveiliging stapt per 1 januari 2025 over naar het nieuwe pensioenstelsel. In januari 2022 zijn we gestart met de voorbereidingen daarop. De uitwerking van de nieuwe pensioenregeling is bijna klaar. Op 11 september 2023 zetten we de laatste puntjes op de i.

Uitnodiging pensioenbijeenkomst

Voor de nieuwe pensioenregelingen moeten we allerlei keuzes maken. Die keuzes staan in een onderhandelingsresultaat dat we over de nieuwe pensioenregeling hebben bereikt. De meeste van die keuzes hebben betrekking op werknemers. Over één belangrijke keuze vragen we advies aan onze leden die al genieten van hun pensioen. Dat betreft de keuze of we op het moment van de overstap naar het nieuwe pensioenstelsel, het vermogen van het pensioenfonds overhevelen van de huidige regeling naar de nieuwe regeling. Dat heet invaren.

Ben je deelnemer aan het pensioenfonds Particuliere Beveiliging? Dan kunnen we ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar hoe de nieuwe pensioenregeling er uit komt te zien. En naar wat het effect is van wel of niet invaren.

De Unie Security organiseert daarom voor haar leden een pensioenbijeenkomst, specifiek voor de gepensioneerde beveiligers. In deze pensioenbijeenkomst geeft Hans Korver onze belangenbehartiger in de beveiliging, een toelichting op het onderhandelingsresultaat dat we over de nieuwe pensioenregeling hebben bereikt. Na de pensioenbijeenkomst kunnen de leden advies over het wel of niet invaren uitbrengen.

De pensioenbijeenkomst voor gepensioneerde leden vindt online plaats op:

vrijdag 29 september 2023

Vragen kunnen dan gesteld worden via de chat.

Aanmelden voor de bijeenkomst!

Onze leden hebben een uitnodiging ontvangen om zich aan te melden.